Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ο Τομέας Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης βράβευσε την Βίκυ Χατζηβασιλείου!

xatzivasileiou-iek-xini
Την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και ένθερμη οπαδό της υγιεινής διατροφής κα Βίκυ Χατζηβασιλείου βράβευσε ο Τομέας Διαιτολογίας & Διατροφής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης για την πολυετή της προσπάθεια να προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της σωστής διατροφής, της συστηματικής άσκησης και του Αθλητισμού.

Η κα Χατζηβασιλείου βραβεύτηκε στη μεγάλη Ημερίδα με θέμα: «Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου – Σύγχρονη νόσος του Δυτικού Πολιτισμού», την οποία διοργάνωσαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην αίθουσα συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή πλήθους επαγγελματιών, αλλά και σπουδαστών και αποφοίτων των Τομέων Υγείας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.

Την Ημερίδα, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκε και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Θεσσαλονίκης για τη μακρόχρονη εθελοντική δράση του, χαιρέτισε η κα Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι εισηγητές παρουσίασαν τις μεθόδους και τη θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών, τη διαιτητική αντιμετώπιση των ατόμων με τροφικές δυσανεξίες και τους κανονισμούς που πρέπει να υπάρχουν στα τρόφιμα για αλλεργίες και δυσανεξίες.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΕΔΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας (Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος) και του ΚΕΑΔΔ (Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών), και με την υποστήριξη του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Οξειδωτικού Στρες.

INFO:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας: Βαλαωρίτου 9 -Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406,
www.iek-xini.edu.gr  | www.facebook.com/iekxinithessaloniki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου