Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συχνότητες εμφάνισης κακώσεων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Σεμινάριο Φυσικοθεραπείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η συχνότητα εμφάνισης κακώσεων στον αθλητισμό σε επαγγελματικό επίπεδο και συγκεκριμένα στις εθνικές ομάδες μπάσκετ, ήταν το θέμα δωρεάν σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Στο σεμινάριο με τίτλο «Συχνότητες εμφάνισης κακώσεων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης», ο εισηγητής κ. Αντώνης Φετλής (MSc Φυσικοθεραπευτής), παρουσίασε στους συμμετέχοντες ένα από τα βασικά αντικείμενα, τα οποία θα γνωρίσουν ως
απόφοιτοι της ειδικότητας του Βοηθού Φυσικοθεραπευτή, εφόσον επιλέξουν εργαστούν στον τομέα του επαγγελματικού αθλητισμού.

Ο κ. Φετλής μέσα και από την προσωπική του επαγγελματική εμπειρία, ανέλυσε τους λόγους και τις αιτίες εμφάνισης των κακώσεων στους αθλητές των εθνικών ομάδων μπάσκετ και παρουσίασε τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές και απόφοιτοι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ,  φοιτητές του τομέα Φυσικοθεραπείας των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αλλά και επαγγελματίες φυσιοθεραπευτές. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου